brunfarin. Kan indgå i en brunch, som det søde element. kvalitets kakao. En let kage med en smag og konsistens a la brownie, men bagt uden smør eller æg, i stedet er brugt banan og koldpresset olie til at give en "fed" konsistens
Jeg tænker, at honning, agavesirup, yaconsirup, kokossukker og ahornsirup på meget fornuftig vis kan erstatte brunfarin og sukrin gold, som jeg har brugt
en kage lignende denne cookie brownie. Rør mel, kakao og salt i. Det så simpelthen så lækkert ud, så den kom på to do listen over kager jeg skulle prøve og lave – og her har den så ligget længe, men nu havde jeg endelig tid
Pisk æg, rørsukker og brunfarin, til det er lyst og luftigt. Flotte billeder og tanken om en rustik, let kakaosmagende bund med syrlige, syltede solbær og en luftig, mild flødeskum afgjorde valget, og denne sønderjyske rugbrødslagkage endte altså med at pryde mit fødselsdagsbord
Det her er en superintens kage, med en dyb smag af kakao, en kompakt, næsten konfekt-agtig krumme og masser af skønne, store stykker af mørk chokolade og valnødder
sirup og brunfarin i. I en skål piskes æg, farin og sirup indtil sukkeret er opløst. Der er ikke noget bedre end chokoladekage, og jeg har virkelig mange forskellige opskrifter på chokoladekager
Tryk kanterne sammen, så kagen er samlet og fyldet ikke falder ud under bagningen. Tilsæt kakao, salt og bagepulver til gryden og rør indtil det hele er samlet
sort kaffePisk først smør og brunfarin sammen til en luftig masse og stil så til side for en stund. Sigt imens i en anden skål, mel, bagepulver, kakao og allehånde sammen
Bland mel, bagepulver og kakao sammen og tilføj i blandingen. Til ca 20 stk1 æg150 g smør lidt blødt190 g brunfarin2 spsk kakao180 g mel2 tsk bagepulver200 g hvid chokolade chokolade100 g mandlerHvis man har røremaskine kan det hele tilføjes på en gang og røres med dejkrog