BUND. havregryn. Blommekager. Tryk dejen ud i en smurt tærteform med løs bund. med hvedemel, sukker, vaniljekorn og havregryn, brug fingrene, det er nemmest
Bounty kagen består af en lækker, næsten brownie-agtig bund lavet på dadler, havregryn og kakao, et saftigt kokosfyld og mørk chokolade med et lille drys havsalt, der knaser på toppen
Der er gået meget kage i den, på det seneste, men hvem er ikke vild med kage. Put solsikkekerner, hørfrø og havregryn i en minihakker, og kør rundt, til det har en grov, men melet konstistens
Bund. 4 dl havregryn. 2 dl havregryn. Blend 2 dl havregryn til mel i en minihakker. Bland heri 2 dl havregryn, vaniljesukker, bagepulver og æg. Blend 1 dl havregryn til mel og kom det i en skål. Smelt smør og honning og bland det sammen med det blendet havregryn og 1 dl havegryn mere. Den smager dejligt som den eller sammen med vaniljeskyr 4 dl havregryn. 2 dl havregryn
Jeg har generelt en svaghed for crumble, og her har jeg tilføjet lidt havregryn og ristede hasselnødder, der giver lidt tekstur og crunch til den ellers svampede kage og så selvfølgelig en god ristet smag
Bund. Blend alle ingredienserne til bunden sammen i en foodprocessor til du har en jævn masse. Tryk bunden ned i en form belagt med plasticfolie (hedder det det
Kagen blev SÅ lækker, hvis jeg selv skal sige det – det mente mine gæster heldigvis også. Sprød kiksebund, et blødt og cremet cheesecakefyld, æblekompot med kanel og crumble med mandler på toppen