Den legeret karamel-creme som skal ligge som en kerne inde i kaffe-chokolade moussen, skal laves nogle timer i forvejen, da den skal fryses inden den placeres inde i kagen
Glasur og pynt. Hjemme hos os er en rigtig fastelavnsbolle med creme og remonce…. Creme. Creme. Pisk med et piskeris, mens blandingen varmes op og cremen bliver tyk og perfekt i konsistensen
Når kagerne er færdigbagt skal de køle af, og imens de gør det kan du lave noget smørcreme/frosting. “Lim” dem sammen med smørcreme – nu har du en kugle
Afkøl bollerne på en rist og pynt dem herefter med glasur, slik, frugt, flødeskum eller … Det er fantasien, der sætter grænser, og til fastelavn skal det være ekstra festligt
Sådan gør du Forbered din kagecreme, så den kan nå at køle af inden du skal bruge den. Kagerne holder sig friske i mange dage, så de kan sagtens bages dagen i forvejen
ud med en kagerulle og læg en skefuld creme på midten. Det jeg elsker, ved præcis de her fastelavnsboller er, at de indeholder både vaniljecreme og skum, syrlig lækker hindbærskum
Bland alle de tørre ting i skål, faktisk det hele på nær kærnemælk, bland nu skifte vis det tørre og kærnemælken i sukker/olie massen til der er en cremet masse