Kage i god tid opskrifter

Fødselsdag med kage i lange baner

Fødselsdag med kage i lange baner

Selve lagkagebunden bagte jeg en uge før fødselsdagen, den røg en tur i fryseren og blev taget op dagen før, så lagkagen kunne ligges sammen igodtid
Fru Grosens kage

Fru Grosens kage

Lige nu går der et par håndværkere rundt ude i vores hus og arbejder, og jeg blev derfor enig med mig selv om, at de nok godt kunne klare sådan et stykke kage
SVAMPET - APPELSIN - KAGE

SVAMPET - APPELSIN - KAGE

KLIKLINKET OG "SYNES GODT OM". Lad kagen køle af en halv timestid. Denne kage kan tilforvekslingligne en cheesecake - og konsistensen er nogenlunde også i nærheden af det
10. December – Risalamande kage

10. December – Risalamande kage

Bunden ser man ikkerigtig, når alt risalamanden kommer ovenpå, så den må godtmishandleslidt, hvis den er før høj
Små brownies kager

Små brownies kager

Der er tilsatrigeligt med god mørk chokolade, så en enkelt til kaffen er nok. Stil skålen på køl i et kvarters tid
Snickers kage og biksemad

Snickers kage og biksemad

Det er vigtigt, at der piskesgodt mellem tilsætning af hvert æg. Fortsat god søndag. En nem kage, som dog tager lidttid at få lavet fra start til slut, men det skyldes nu mest at de forskelligetrin kræver, at kagen er blevet kold
Sundere dessert: Orange kage med snickers glasur!

Sundere dessert: Orange kage med snickers glasur!

Tilsæt kanel, vaniljeessens, rismel og/eller havregryn mens du rør det hele godt rundt. Det bliver bedst hvis den lige får lov til at stå i køleskabet en halv timestidindenservering, men det ER svært at vente
Amerikanske kager

Amerikanske kager

Vi har lavet disse lækre kager ved flere sammenkomster og fester, og hver gang bliver der spurgt efter opskriften, fordi de er så gode
Kage med havregryn og æble (100% Øko)

Kage med havregryn og æble (100% Øko)

Lad kagen køle lidt af, vip den ud af formen og server med fløde-fraicheskum og og god kop kaffe. Den har godtbidfordi der er hele havregryn i dejen
Rungsted kage - en gammeldags smørkage

Rungsted kage - en gammeldags smørkage

Og her er en af de rigtigegode fra bogen. Læg eventuelt sølvpapir over kagen, hvis den begynder at blive for mørk, indenbagetiden er gået
Bag kage og bliv brun

Bag kage og bliv brun

Ælt godt sammen til en samlet masse. Fordi den skal hele tiden køle af. Kagen må kun bages på varme sommerdage