Det kan nemt gå hen at blive en vane med farlige konsekvenser for sidebenene, så jeg forsøgte mig med en kage uden mel og sukker for min samvittigheds skyld
Temaet var nemt, hun ville gerne have en sommerfrisk kagemed citrus, nødder og uden sukker og mel. Lad kagen køle af og skær med en kniv rundt i kanten, og tag den ud af formen
Start med at lægge husblasen i en skål med koldt vand ca. Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennem med en brødkniv. Pisk æg, sukker og vaniljepulver til en luftig masse, og hæld så forsigtigt det varme smør i, imens der piskes
Kagen smager fantastisk med en kop kakao/kaffe/te og lidt vaniljeis. da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienser er blevet fjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekage agtig, men stadig med et lækkert og svampet brownie ‘touch’
med lidt guldstøv. Pisk æggeblommer og sukker sammen til en lysegul luftig masse. Bag den endelig ikke tør, den skal være lidt klæg i midten, men selvfølgelig ikke helt ubagt
Æggeblommer piskes op medsukker og vanilje til en luftif masse. Overtræk det med folie, men husk at folien skal gå helt ned og røre cremen, så der ikke dannes kondens