Hvis du ikke bruger foodprocessor, skal du hakke nødderne fint og blande farin, sirup, mel, kanel, ingefær, koriander, stjerneanis og hasselnødder i en skål, hakke smørret i og samle det med lidt vand
Rør brunfarin og kokosolie godt sammen. Fantastisk lækker squash kagemed en frisk mild smag af lime der løfter kagen lidt, så den ikke bare bliver tung og sød
Rør smør, peanutbutter og farin sammen – pisk æggene i, et ad gangen. Som så tit med amerikanske opskrifter – så nedjusterede jeg sukkermængden – for de er ALT for søde
Hvis man kan bruge grøntsager som gulerødder og squash, kan man med fordel også bruge rødbeder, da de oven i købet er en af de sødeste grøntsager og samtidigt giver en funky kulør
Pisk smør og brunfarin i en stor skål, til det bliver lyst og luftigt. Desuden. Denne kage er fra den svenske blogger Linda, som har den fantastiske kageblog callmecupcake
Dette røres sammen med gulerødderne. brunfarin. Farin og olie røres sammen. vaniljesukker. Ingredienserne til ostecremen røres sammen og hældes på kagen, når den er kølet af
Knus kiksene i en minihakker eller med en kagerulle og rør dem sammen med smeltet smør. Lige før servering tages kagerne ud af formene og sættes på et fad
Lad det koge op under omrøring, og lad det stå på varmen uden helt at koge i ca. Stil kagen på køl mindst et par timer og skær den ud i små fine stykker, med en skarp kniv
Start med at smelte smørret, bland det medbrunfarin, kokos og mel, og rør det godt sammen. Når chokoladen er helt opløst, så overtrækkes kagenmed chokoladen
Jeg tænker, at honning, agavesirup, yaconsirup, kokossukker og ahornsirup på meget fornuftig vis kan erstatte brunfarin og sukrin gold, som jeg har brugt
Smelt nu smørret til fyldet og rør det sammen med den brunefarin og kanel. I dag får I opskriften på de lækreste glutenfri kanelsnegle med mørk chokolade