Til denne kage kan du bruge lige de frugter, du har lyst til at pynte med. Smør cremen ud over kagen. Skær frugterne i skiver, og fordel i lag på toppen af kagen
D. e. t. r. v. d. a. æ. l. i. s. n. j. g. h. f. ø. o. k. ,. m. p. å. ). K. (. 2. 3. b. u. 5. 0. 1. T. P. S. B. E. -. J. y. L. /. C. c. 7. %. 4. ½. N. H. A. M. F. n l
Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan. Den varme creme kommes i en skål og sættes på køl til dagen efter med film over (filmen skal helt ned og røre cremen, så den ikke trækker skind eller danner kondens)
Dæk nu hele kagenmed Maltesers ved at sætte dem fast på smørcremen. Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennem med en brødkniv
Nu vil vi snart sætte tænderne i lidt frokost, som for mit vedkommende består af lagsagne og kæresten får serveret en omgang salat med kylling og creme fraiche-dressing
Den legeret karamel-creme som skal ligge som en kerne inde i kaffe-chokolade moussen, skal laves nogle timer i forvejen, da den skal fryses inden den placeres inde i kagen
Smør cremen på den afkølede kage og drys med revet limeskal over kagen. Med den friske syrlige frosting til den søde kage bliver det et ganske godt resultat
Serveres med en klat god creme fraiche. Super dejlig svampet kage. Drys de resterende rabarber hen over kagen og derefter bages kagen i 40-45 minutter ved 175 grader
Da jeg skulle igang smuttede der lige lidt hvid chokolade i kagen sammen med den smeltede smør. Belle de Boskoop æbler er en af mine favoritter, sammen med Elstar
Ideen til kagen, eller rettere sagt til toppingen, har jeg fra New York, hvor vi fik det lækreste stykke bananbrød med en pisket kaffe-mascarponecreme ovenpå
Jeg-har-fødselsdag-og-tager-kage-med-til-klassen-kage. Tjek efter med en nål om den er gennembagt. Alle ingredienser hældes i en gryde og varm det op, så blandingen samler sig og bliver lidt cremet