Hak dadlerne i små stykker og kom dem i blenderen sammen med kokos olie, kokosmel og citronsaft. Lad kagerne køle af og kom smeltet mørk chokalade på og pynt med hakkede usaltede pistacienødder
Hæld det op i en skål, og bland det med kakao, vaniljepulver, bagepulver og salt. Blend herefter dadler, bananer og æg sammen, og rør det i de tørre ingredienser
Start med at stege dadlerne kort på panden så de bliver lidt bløde – gør dem lettere at blende. For mig behøver julen ikke være fyldt med marcipan – er vild med denne opskrift på dadelkugler
Start med at blende dine dadler og abrikoser med appelsinsaften, så det bliver en blød dej. Jeg hjalp hende med at bage lidt forskelligt og fik lov til at lege med en gluten og sukkerfri kage til bordet
Disse små kager har dog intet med ost at gøre – de er nemlig mælkefri. Pynt med frisk frugt, sukkerfri marmelade, frysetørrede bær eller hakkede nødder
Mos dadlerne til en ensartet masse. Tag 4 dl græskarmos over i en anden skål og bland det med kokosolien, lad det stå og hvile mens de andre ingredienser forberedes
Bounty kagen består af en lækker, næsten brownie-agtig bund lavet på dadler, havregryn og kakao, et saftigt kokosfyld og mørk chokolade med et lille drys havsalt, der knaser på toppen
Så ja jeg ved godt, at jeg ikke kan blive ved med at kalde ham for baby, ej heller for lille. Dadlerne moses i hånden eller køkkenmaskinen, æggeblommer og juice blandes i
Peanutbutter blandes med bananerne. Form 8 kager på en plade og bag dem i 20 min ved 200° varmluft. På billedet er de serveret med alpro blåbær yougurth med chaifrø på toppen, en lille håndfuld mandler og 2 dadler. 1 spsk mandelmel "mandler med skræl der er blendet i en kaffekværn"