Jeg-har-fødselsdag-og-tager-kage-med-til-klassen-kage. Tjek efter med en nål om den er gennembagt. Æg og sukker piskes sammen til en luftig og hvid masse
Skærer du kagen ud først, og pynter med sjokolade efter, kan du godt undlade smøret. Pynt evt med revet hvid sjokolade, eller lav nogle striber med lys eller hvid sjoklade
Stil kagen på køl mindst et par timer og skær den ud i små fine stykker, med en skarp kniv. Fik serveret denne lækre konfektkage hos min kusine, og har nu selv lavet den
Pisk æg med sukrin gold og brun farin til det er luftigt. Jeg tænker, at honning, agavesirup, yaconsirup, kokossukker og ahornsirup på meget fornuftig vis kan erstatte brun farinog sukrin gold, som jeg har brugt
Egentlig skulle jeg bare lave en “hvad køkkenet rummedekage“, og faktisk manglede jeg et enkelt æg. Her har jeg taget en af de mest old school, elskede og populære skærekager – drømmekage – og lavet den om til drømmemuffins
Dejen hældes på en bradepande dækket med bagepapir. Smør, kokosmel, brun farinog mælk blandes i en gryde indtil massen er ensartet og smøren er fuldstændig smeltet
Siden jeg skrev og fortalte om mit møde med Ole Kristoffersen og de opskrifter, jeg fik med hjem til min historie, har mange af jer spurgt efter opskriften på drømmekage
De hardcore vil sikkert mene, at det så ikke har nogetmed en Drømmekage fra Brovst at gøre, meeen det er der nu delte meninger om, og det har vi jo heldigvis ret til at have På billederne er der brugt havregryn, hvis der er nogle, der studser over, at den ser lidt anerledes ud end normalt