Rør brun farin og kokosolie godt sammen. Fantastisk lækker squash kagemed en frisk mild smag af lime der løfter kagen lidt, så den ikke bare bliver tung og sød
Rør smør, peanutbutter og farin sammen – pisk æggene i, et ad gangen. Inspirationen til peanutbutter kagemed karamelglasur, er fundet på nettet (Pinterest) fra Bake or Break og karamelglasuren fra en anden kage
Hvis man kan bruge grøntsager som gulerødder og squash, kan man med fordel også bruge rødbeder, da de oven i købet er en af de sødeste grøntsager og samtidigt giver en funky kulør
Pisk smør og brun farin i en stor skål, til det bliver lyst og luftigt. Denne kage er fra den svenske blogger Linda, som har den fantastiske kageblog callmecupcake
En let kagemed en smag og konsistens a la brownie, men bagt uden smør eller æg, i stedet er brugt banan og koldpresset olie til at give en "fed" konsistens
Kagen mætter dermed også en del og jeg fandt ud af at to stykker var lige i overkanten. Blend de skyllede og drænede bønner med olie til en fin puré uden klumper
Æg piskes med sukker og brun farin til det bliver “cremet”. Vi har allerede taget hul på Haloween herhjemme og i dag fik Mathias denne smukke “uhyggelige” kagemed på arbejde
Hvis du ikke bruger foodprocessor, skal du hakke nødderne fint og blande farin, sirup, mel, kanel, ingefær, koriander, stjerneanis og hasselnødder i en skål, hakke smørret i og samle det med lidt vand
Smelt smørret og bland det med brun farin. De skulle selvfølgelig bruges i en kage. Jeg har her kombineret dem med blåbær, men dem kan du bytte ud, hvis du lyster