Dekoreres medflødeskum inden servering. Jeg legede detektiv på nettet og fandt ud af, at kagen hed Fraisier kage eller fransk kageog cremen med smør hedder patissiere creme
Allerhelst en nat i køleskabet, før du skærer den ud i passende stykker og serverer med creme fraiche, flødeskum, is, frisk frugt, bærsauce, bagte blommer eller hvad du har mest lyst til
Kagedelen af desserten består af et stykke hindbærtærte med marcipan (jeg bager en miniudgave af tærten, så det ikke bliver noget særligt stort stykke - af hensyn til at man generelt er ret mæt, når man når til desserten nytårsaften), et stykke brownie (måske triple chocolate
Sluk for ovnen og lad kagen stå i ovnen mens den køler af - uden at åbne ovnlågen. Perfekt til sommerdag, og fordelen er at bunden kan laves i god tid i forvejen, og blot fyldes medflødeskumog pyntes lige inden servering
Spis dem medfrugt, flødeskumog sirup. Smør dit Vaffeljern med fedtstof og lav så dine vafler. Bland der hele med en stavblender, blender eller en mix'er
Ikke sådan en "sølle" kage bare med mørdej ogflødeskum - næ nej - det er the full monty med mørdej, mazarinkage, chokolade, vanillecreme vendt i flødeskumog så selvfølgelig toppet med danske jordbær
Server gerne kagenmed creme fraiche eller flødeskum. Når vi nu er i æbletemaet, kunne man måske også overveje at drysse lidt kanelsukker på kagen til at komplementere æblesmagen