Friske og lette desserter medfriskfrugt er blandt mine yndlings om sommeren. Denne gang er det blevet til en marengs-fuglerede med fyld af mango, banan og kiwi, og toppet med en let vanille-skyr
Amaranthfrø kan udover grød også bruges i brød og kager. Denne varme amaranthgrød blev vendt med lidt mandelmælk og serveret medfriskfrugt og et drys kakaonibs
Vi nød kagenmedfrisk skyrcreme rørt med vaniljeessens og friskfrugt. Jeg hjalp hende med at bage lidt forskelligt og fik lov til at lege med en gluten og sukkerfri kage til bordet
Blend frugt godt sammen i en blender, eller med en stavblender. Det er desværre ikke mig der har fundet på denne geniale idé, men jeg vil her dele mine varianter med jer
En god ting ved bananpandekager er at de tager ikke ret lang tid at lave, og de bliver lavet af noget man som regel har på lager – måske lige med undtagelse af bananerne
Denne kage er jo på denne årstid super lækker medfriske jordbær, men på andre årstider hvor jordbær ikke lige er i sæson kan en blanding af anden friskfrugt sagtens bruges