Jo det er en lækker kage - Jeg serverede den med drænet yoghurt. Da jeg skulle igang smuttede der lige lidt hvid chokolade i kagen sammen med den smeltede smør
Kom den græskyoghurt i og pisk godt. Hindbærkagemed lakrids. Jeg bruger jo en del af min tid på at kigge på diverse mad og kageblogs, og så faldt jeg over denne madsymfonien
De bidrager med sødme, de giver fedme (sund fedme) og de holder kagen frisk i dagevis – ja, hele uger – og elsker jeg bare dens svampede, bløde konsistens
De rigtige kagermed sukker, smør og hvedemel en gang i mellem, og så de sundere til alle de andre gange, hvor kagesulten melder sig hen ad eftermiddagen
Tilsæt citronskal, -saft, græskyoghurt og de to slags fedtstof og pisk igen godt rundt. Lækre, lune æble-kanel muffins med crumble topping – så kan efteråret bare komme an
Den her kage bliver kun bedre af at den laves dagen i forvejen. Pisk græskyoghurt og flødeost i flødeskummet ( vanille ) Sukrin piskes med og saften hældes i mens du pisker
Afkøl kagen, pynt med de ikke-sukrede bær, evt. En herlig og ret billig sommerkage, ideel til en brunch, men den går også fint til eftermiddagskaffen og teen
På toppen er der en klat græskyoghurt rørt med kanel og en smule honning, og det kom faktisk samlet til at smage ret meget som et stykke gulerodskage, bare i pandekageform
Server med flødeskum og/eller græskyoghurt. Alle æbler kan bruges til en gammeldaws æblekage, men det siger vel sig selv, at dem med mest smag, giver en æblekagemed mest smag