Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbær og marcipan. Den varme creme kommes i en skål og sættes på køl til dagen efter med film over (filmen skal helt ned og røre cremen, så den ikke trækker skind eller danner kondens)
Del blommerne fra hviderneog pisk æggeblommer sammen med vanilje og sukker til en tyk luftig masse. Hvis man vil imponere sine gæster mednoget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her
Blåbærkagemedhvidogmørk. Kombinationen af det sprøde og salte sammen med den søde mælkechokoladeog den lidt bitre mørkechokolade er slet ikke til at stå for
Blåbærkagemedhvidogmørk. Favorit æblekagemed masser a. Lune, friskebagte kanel og kardemommekrydrede snurrer med efterårsæbler, mørkchokoladeog knasende, grofthakkede mandler – det er virkelig ikke dårligt
Blåbærkagemedhvidogmørk. Det er en lækker mazarinkage, der er (smør)-sprød i kanten, nærmest fudgy-lignende konsistens i midten med en sød marcipansmag og fyldt med syrlige hindbær og store stykker af hvidchokolade
Jeg har sat stykker af hvidchokolade plader rundt på kagen sider - ikke alt for pænt. Kagen består af lyse bunde lagt sammen med jordbærmousse drysset med hakket mørkchokoladeog smurt op medchokoladefrosting
Man kan også vælge at lave kagerne større, jeg synes bare personligt selv at de ser pænest ud når de er helt små – Og så er det jo også lette at have med på farten