Du kan også bruge moussen som lag i en lagkage – fx sammen med et lag appelsinfromage også. Og nu var min mor heller ikke med, og hun er ikke så vild med ‘kold kakao’, som hun kalder det
medflødeskum og lækre friske bær på toppen. Blend dadlerne og kokosmælken sammen med en stavblender. Bland appelsinsaft, kakao og vaniljen der i og rør det godt sammen
Det blev sådan en chokoladekage som også er helt perfekt serveret med lidt vaniljeis eller flødeskum, da den både er kompakt og svampet på samme tid og fyldt med god mørk chokolade
bruge en frysepose hvor hjørnet klippes á eller blot smøre et tyndt lag ud over kagernemed en ske. Desværre var vi alle mætte, og kunne ikke rigtig klemme kagerne ned
Smuldr det tørre rugbrød til krummer og bland det med , hasselnødder, bagepulver og kakao. Pisk fløden stiv, smør hver rugbrødsbund med lidt brombærmos/marmelade og kom resten af brombærmos* /marmelade i flødeskummet
Da det jo er fødselsdag, skulle der naturligvis også serveres varm kakaomedflødeskum. Moussen blev rigtig lækker (i hvert fald efter jeg selv tilføjede ekstra smeltet nougat, for jeg syntes, at det blev for meget flødeskumssmag efter Blomsterbergs opskrift), og jeg syntes, kagen blev pæn