En god portion glutenfri fuldkornsknækbrød er bagt og ligger nu klar i en gammel fin kagedåse. Nogle er rigtig gode mens andre er fyldt med hvidt mel og med en konsistens som kartoffelmel og andet smager direkte dårligt
Den pyntes med. Jordens mest syndige kage. Marengens kommes forsigtig ske vis på den ikke bagte kage. 8 æggeblommer piskes med. 75 gram kartoffelmel røres i og hældes i en bradepande30*40 eller to springforme af 25 cm. 8 æggehvider piskes sammen med. 4 tsk god vaniliesukker. Drys med 200 gram hakket hasselnødder. Afkøl kagen og kom den i fryseren til 1 time før servering. 8 æggeblommer piskes med. 75 gram kartoffelmel røres i og hældes i en bradepande. 8 æggehvider piskes sammen med. 4 tsk god vaniliesukker
SukkerfriLagkagebunde (opskrift) til Kaj Kager. Bryllupskage til Sisse og Mikkel, pyntet med flower sugarpaste røde gerbera,sugar veil blonde, RI og støvgrøn fondant sprayet med perlemor
mel,kartoffelmel,hjortetaksalt og bagepulver blandes sammen og vendes FORSIGTIGT i ,det vendes nedefra og op for ikke at slå luften ud af æggene pas på mel- lommer
De piskede æggehvider vendes blidt i dejen sammen med mandlerne. kartoffelmel. Der ligges nu mandler rundt i kanten, hvorefter der pyntes med skiveskårne æbler til slut
Vend forsigtig æggeblommerne i skiftevis med mel, kartoffelmel og bagepulver, der er blandet sammen. Glassur laves med hyldeblomst koncentrat og vand og flormelis og smøres over inden servering