Efter kagen er kølet ned kan man smøre en generøst lag kondenseretmælke karamel ovenpå. Min dejlige kone syntes det skulle fejres at hun skulle starte på arbejde efter en veloverstået barsel, eller måske var hun bare sulten efter noget sødt… Hun fik hvertfald bagt en rigtig god banankage, og som en ekstra bonus blev der smurt lidt af den kogte kondenserede mælk fra den anden dag ovenpå, ummm
Panna cotta med æble og karamel / Islagkagemed saltkaramel og brownie / Cheesecake med saltkaramel og mandler / Havregrød med æble, karamel og mandler / Panna cotta med hinbærcoulis og karamel
Ta’ gryden af varmen og rør den udblødte husblas og kondenseretmælk ud i sukkermassen. Facebook, instagram og alle de andre sociale medier, bugner af det ene smukke billede efter det andet af kager der skinner om kap med solen og her vil jeg på bedste vis beskrive hvordan du selv kan lave en kage der vil trække tæppet væk under selv den største kageelsker
Hæld piskefløden og den kondenseretmælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på. Kom smør, honning, kondenseretmælk, sukker og vaniljesukker i en gryde
Jeg laver grøden med enten kokosmælk eller mandelmælk. Denne chiagrød med vanilje og skyr smager virkeligt lige så godt som en god cremet vaniljedessert og mætter overraskende godt
Bland kokosmel medkondenseretmælk og form små chokoladebarer i passende størrelser. Jeg holder både af mælkechokolade og den mere kraftfulde intense kakaosmag i mørk chokolade
Smuldr smørret med fingrene i melblandingen indtil du får en krummelignende dej. Kom sødet kondenserede mælk, rørsukker, smør, glukosesirup og vanillesukker i en lille gryde
Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for