Vi lavede en konkurrence ud af det, som gik ud på, at gætte kagens ingredienser. Der er i øvrigt hverken sukker, mel og mælk i de her lækre, sunde chokoladebrownies
En traditionel Mugcake er ret fed, og indeholder både mel, smør og sukker, men denne herlige sag er uden tilsat sukker, uden smør og uden mel (medmindre du vil have lidt bagepulver i dine kager)
) Vores yngste er stadig for lille til det at deltage i kage eventyr, meeeeeen. Kom krymmel/ pynt på, og sæt slikke pinden ned i flamingoplade/ glas fyldt medsukker, og lad chokoladen størkne
Sæt kagen på en kageristmed en bageplade under, og kom et godt lag abrikosmarmelade på den nederste bund – den der før var det øverste af kagen, og læg den anden bund oven på
Spis smørepålægget på brød, kom en god skefuld på dine havregryn med skiver af banan, spis den på riskiks, brug den som dip til frugt eller som glasur på en kage
Spis smørepålægget på brød, kom en god skefuld på dine havregryn med skiver af banan, spis den på riskiks, brug den som dip til frugt eller som glasur på en kage
Rør mælk og kakao i den ene portion. Letmælk. Smelt smørret og pisk det sammen medsukkeret. Rør flormelismedappelsinsaft til en glat glasur og fordel den på kagen
mælk. Revet skal og saft af to appelsiner. mælk. Revet skal og saft af to appelsiner. 500 gram sukker. 350 gram mel. 75 gram kakao. Bages ved 175 grader i 1 time (for at kagen ikke skal hæve så meget i midten,. 1 portion passer til 25 cm bageform (2 lag i lagkage). 500 gram sukker. 350 gram mel. 75 gram kakao