Tip Kagerne kan også tilberedes uden mandler og serveres som "kammerjunkere" til koldskål. Læg skiverne på bagepapiret og bag kagerne færdige midt i ovnen
Hæld det op i en skål, og bland det med kakao, vaniljepulver, bagepulver og salt. Blend havregryn og mandler helt fint i en minihakker eller foodprocessor
– Hak mandler nogenlunde fint med en kniv og fordel mandlerne rundt i massen. – Kom æggemassen i en springform med bagepapir i bunden og rasp fordelt jævnt i bunden (for at bunden slipper papiret)
Chokolade + salt eller karamel + salt kan bare et eller andet sammen – se fx disse chokoladebrud med saltede lakridsmandler, chewy havrecookies med hvid choko og havsalt, islagkagemed saltkaramel og browniebund eller cheesecake med saltkaramel
Tilføj mandlerne efter de selv har været en tur i blenderen. Jeg hjalp hende med at bage lidt forskelligt og fik lov til at lege med en gluten og sukkerfri kage til bordet
V. i. s. k. u. l. e. b. y. n. g. å. r. a. f. t. p. ,. h. v. o. m. d. M. æ. Æ. ø. j. D. 2. H. B. (. ). T. 1. 0. 5. E. 3. 7. S. c. 4. C. R. 8. K. F. N. 6. è. e l
Server den gerne med lidt cremefraiche der er rørt op med lidt vaniljesukker. En lækker smagfuld kage der er laktosefri og glutenfri, hvis du køber det havregryn som er helt fri for gluten og det har de hos Urtekram
Herefter kommes den i en springform, foret med bagepapir og smurt på kanterne. Tuc kiksene knuses, marcipan skæres i meget små stykker og mandlerne skal hakkes, alt dette og bagepulveret vendes i æggehvide-sukker blandingen
Disse små kager har dog intet med ost at gøre – de er nemlig mælkefri. Pynt med frisk frugt, sukkerfri marmelade, frysetørrede bær eller hakkede nødder
Det kan nemt gå hen at blive en vane med farlige konsekvenser for sidebenene, så jeg forsøgte mig med en kage uden mel og sukker for min samvittigheds skyld
Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps, de finthakket mandler tilsættes, læg bagepapir i bunden af en rund bageform, smør siderne med lidt smør, så det ikke hænger i
Madbanditten lavede sin med hasselnødder og mandler og toppede med peanutbutter. Mens kagen bager bringes fløden næsten til kogepunktet og chokoladen brækkes i stykker og røres i med et piskeris – tilsæt salt