Disse spiselige kys er perfekte som hyggesnacks til fredagshyggen, men jeg bruger dem også ofte som pynt til mine kager – De er jo super smukke og kan laves i alverdens former og farver
Tænd din ovn på grill-funktion og bag kagen et par minutter til marengens er let gylden (ca. Den har en meget klassisk mørdejsbund fyldt op med intens chokoladefyld, et knasende lag af valnødder og toppet med en sød marengs
Marengs. En lækker let pistacie kage, med masser af chokolade rundt omkring. Den skal først laves når kagen er helt samlet færdig og klar til glacen, før den laves
Men pas på med at lave dine marengsbunde for store, dem på billedet så enlig lidt for små ud da jeg lavede dem, men vi var stadig enige om at der var rigelig kage til to i sådan én
Lad kagerne afkøle lidt på pladen, før de flyttes over på en bagerist og afkøler helt. Fordel cremen i de store marengs, sammen med bærrene, der er rørt med lidt sukker
Italiensk Marengs Smør Creme. Citron kagemed birkes smør-creme. Citron kage. Jeg bruger dagene på arbejde, aftnerne på at se Alle Tiders Barnepige på telefonen - forstiller mig hvordan jeg ville se ud med stort hår og faverige outfits, men uden den nasal stemme
Det var en kage jeg så i denne uges Familie Journal, som jeg læste da jeg besøgte min mor -det hed den blommekagemarengskage, men moreller var det jeg havde ved hånden
Alle mine kager bliver lavet med kærlighed. Mindre kan også sagtens gøre det, men det er altså bare superflot når hele overfladen er dækket med pynt en masse