Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Tilsæt melblandingen lidt ad gangen skiftevis medmælken, mens du pisker. Kagen er dækket med en kaffeglasur, og den skæres i firkanter, når den skal serveres
S. u. p. e. r. s. k. ø. n. æ. t. J. g. h. a. m. å. l. i. b. o. f. d. I. y. v. H. P. L. C. F. M. (. x. ,. ). j. N. V. w. -. D. T. 3. 6. 1. ½. c. 2. B. 5. /. K. 9. 0. O. 7. U. G. *. z. A. s g
Bliv ved med at piske -cremen bliver meget tyk. Jeg legede detektiv på nettet og fandt ud af, at kagen hed Fraisier kage eller fransk kage og cremen med smør hedder patissiere creme
Kom farin, smør og mælk i en gryde og lade det komme op på kogepunktet – mens der røres. Inspirationen til peanutbutter kagemed karamelglasur, er fundet på nettet (Pinterest) fra Bake or Break og karamelglasuren fra en anden kage
Til denne kage kan du bruge lige de frugter, du har lyst til at pynte med. Smør cremen ud over kagen. Hak hasselnøderne fint, og vend dem i sammen med vaniljesukkeret