Dæk nu hele kagenmed Maltesers ved at sætte dem fast på smørcremen. Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennem med en brødkniv
Herefter hældes den varme karamel over kagen, dette kan med fordel gøres over flere gange. Jeg havde en rest okseculotte i fryseren, så kæresten mente at det skulle udnyttes til en omgang biksemad med et tilhørende spejlæg
Da jeg skulle igang smuttede der lige lidt hvid chokolade i kagen sammen med den smeltedesmør. Jo det er en lækker kage - Jeg serverede den med drænet yoghurt
Jeg-har-fødselsdag-og-tager-kage-med-til-klassen-kage. Tjek efter med en nål om den er gennembagt. Hæld det derefter op i æggemassenog tilføj mælk og det smeltedesmør
Sigt melogbagepulver i æggemassen, og vend det forsigtig i, med fx en dejskraber. Jeg legede detektiv på nettet og fandt ud af, at kagen hed Fraisier kage eller fransk kageog cremen medsmør hedder patissiere creme