Kage med mel sukker smør æg og bagepulver opskrifter

Maltesers kage

Maltesers kage

Dæk nu hele kagenmed Maltesers ved at sætte dem fast på smørcremen. Lad kagen køle helt af, og del den så i tre bunde ved at skære den igennem med en brødkniv
Chokolade tiramisu kage

Chokolade tiramisu kage

Del blommerne fra hviderne og pisk æggeblommer sammen med vanilje ogsukker til en tyk luftig masse. Bland mascarpone medæggesnapsen
Fru Grosens kage

Fru Grosens kage

Mel, kakao ogbagepulver sigtes i smørblandingenog vendes dejen skiftevis med mælken indtil det er godt fordelt
HAVREGRYNS - KAGER

HAVREGRYNS - KAGER

Brug en teske til at lave små portionerne med på bradepladen. Smeltsmør i en gryde og hæld den over havregrynene
Den du ved nok kage

Den du ved nok kage

Fryser du kagenmed glasur på, kan du ikke opvarme kagen i ovnen, da glasuren så vil smelteog flyde ud
Pære/æble kage

Pære/æble kage

Bland melogbagepulver sammen og vend i æggemassen skiftevis med mælk. Smør en rund form eller en anden form medsmørog hæld dejen i og glat det fint ud
Choko-/Moccamousse kage

Choko-/Moccamousse kage

med lidt guldstøv. Smelt chokoladen over et vandbad. Pisk æggeblommerogsukker sammen til en lysegul luftig masse
Små brownies kager

Små brownies kager

Der er tilsat rigeligt med god mørk chokolade, så en enkelt til kaffen er nok. Pisk ægogsukker lyst og luftigt
Kage med marcipan og rabarber

Kage med marcipan og rabarber

Bland mel, bagepulver, salt ogvanillesukkerog sigt det i dejen, vend det forsigtigt i, til dejen er ensartet
Snickers kage og biksemad

Snickers kage og biksemad

Herefter hældes den varme karamel over kagen, dette kan med fordel gøres over flere gange. Jeg havde en rest okseculotte i fryseren, så kæresten mente at det skulle udnyttes til en omgang biksemad med et tilhørende spejlæg
DRØMME - KAGE

DRØMME - KAGE

Jeg-har-fødselsdag-og-tager-kage-med-til-klassen-kage. Tjek efter med en nål om den er gennembagt. Hæld det derefter op i æggemassenog tilføj mælk og det smeltedesmør
Fraisier kage

Fraisier kage

Sigt melogbagepulver i æggemassen, og vend det forsigtig i, med fx en dejskraber. Jeg legede detektiv på nettet og fandt ud af, at kagen hed Fraisier kage eller fransk kageog cremen medsmør hedder patissiere creme
Amerikanske kager

Amerikanske kager

Rør æggenemed i, ogsåmelblandningen. Dejen sætter på en plande med bagepapir, i små toppe med en god afstand fra hinanden
Rabarber/jordbær kage

Rabarber/jordbær kage

Lad kagen køle let af og nyd den med kold creamfraise eller dejlig vaniljeis. Bland melogbagepulver sammen og tilsæt det