halvdelen kanelog resten i lige dele). Glutenfri og mælkefri gulerodskagemed squash og æble. Glutenfri og mælkefri gulerodskage – saftig, svampet og smagfuld
Og alt det skønne frugtkød, som bliver tilbage, det bruger jeg i kødsauce, i brød og boller og nu altså også i den lækreste, mest krydrede gulerodskage, jeg længe har smagt
Vi kan måske diskutere, om det skal hedde ‘kage’ eller ‘brød’, men uanset hvad er det lynhurtigt at bikse sammen, smager så godt og er for mig næsten obligatorisk i julemåneden
Resten af rommen dryppes over kagen, når den er bagt, og selvom det er en rigtig julekage, så skal den ikke trække eller mættes med mere alkohol, da den smager skønt som den er
Rul mørdejen op på en kagerulleog rul den ud over formen og sørg forsigtigt for at den kommer helt ind i hjørnerne, før du bruger fingeren til at presse overskydende dej af kanten
græskarkage. Man kan også skrælle græskarret med en. siderne af med en skarp kniv. kardemomme. kanel. græskarret og græskarpuré, som kan bruges til alverdens opskrifter
Smelt brun farin sammen med kokos, olie, salt ogkanel – tilføj også hørfrøslimmet. Smag gerne dejen til undervejs, det kan man nemlig trygt gøre med vegansk kagedej
I har måske opdaget, at jeg er ret vild med at lave sundere søde sager ud fra de mange opskrifter, der hedder nogetmed sund eller bliver beskrevet som sundere versioner af forskellige slags kagerog søde sager – og det er jeg virkelig også
tykkelse og stik runde eller hjerteformedekager ud. Men det er også en af de fineste værtindegaver, så lav en ordentlig bunke og tag dem med i fine cellofanposer, når du skal ud til julens sammenkomster
Hvis I ikke er i besiddelse af en sådan blanding kan man improvisere med en blanding af kardemomme, kanel, vanilelpulver, stødt nellike, stødt ingefær osv