Kagen er let og luftig, men ikke lige så sød som normale chokoladekager. Denne kage er fra den svenske blogger Linda, som har den fantastiske kageblog callmecupcake
S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Kagen serveres varm og gerne med en kop kaffe. Hold øje med at butterdejen ikke bliver for mørk. Denne kage er noget lignende den nemmeste kage eller måske rettere kringle, man kan lave
Disse små kager har dog intet med ost at gøre – de er nemlig mælkefri. Pynt med frisk frugt, sukkerfri marmelade, frysetørrede bær eller hakkede nødder
Kagen er god hvis den laves dagen før og går fint i spænd medbær på sidelinien. Mens kagen bager bringes fløden næsten til kogepunktetogchokoladen brækkes i stykker og røres i med et piskeris – tilsæt salt