Disse kager er sødet med kokossukker som er mindre raffineret, end almindeligt hvidt sukker. Jeg er dog slet ikke den store kageelsker – for meget sukker giver mig hovedpine
Den kan bruges til majsgrød, kage, polentafritter, pizzabunde og whatnot. Her bruger jeg den som en cremet polenta/majsgrød, der toppes med dampede cherrytomater og lidt spinatblade
Man kan i øvrigt med fordel beklæde indersiden af skålen/faden med husholdningsfilm, for så er kagen meget nemmere at få ud i pæn tilstand, inden man drysser kakao over og skærer den
Efter et par timer var det på tide at få 'kagen' (det ligner det altså) ud af formen. Men altså, vandet bringes i kog med lidt salt, herefter drysses polentaen i gryden og så skal der ellers røres godt
Til dessert fik vi noget, som vores underviser kaldte verdens nemmeste chokoladekage. Det var tilbehør til rosastegt andebryst og en superlækker polentamed parmesan og basilikum