Kom den i en pose med tyl – og dekorer kagerne. Det er jo flot når kagerne er pyntet med lækker cremecheese frosting – men jeg har et lidt anstrengt forholdt det
med lidt revetæble til og en klat skyr/creme friache. Den smager ikke besynderligt meget af gulerod, men nærmere af æbleog svesker som den er sødet med
Jeg har derfor surfet inspiration på nettet og sammensat en opskrift på småkagermedrevetæble i – og de er utroligt sprøde, lette og lækre med skøn smag af kanelog kardemomme
På toppen ligger en knasende crumble, som giver det sidst pift til den fugtige bløde kage. Bland mel, havregryn, brun farin, sukker, kanelog smuldr smørret i, så dejen næsten ligner revet ost
Bland sukker og mel, og smuldr smørret heri – det skal have en konsistens som revet ost. For udseendets skyld – selvom smagen vel i sidste ende er vigtigst – vælger jeg altid et æblemed en rød skræl, ellers får kagen et blegt og ikke specielt indbydende look
Share on Google+Pin It. kanel. kanel. 1 scoop proteinpulver med chokoladesmag. 1 groftrevetæble – 100 gram revet vægt. Mine fine forme er fra Cups4cakes og kan købes lige HER. 1 scoop proteinpulver med chokoladesmag. 1 groftrevetæble – 100 gram revet vægt
Den juice, jeg har brugt kødet fra er naturligvis gulerodsjuice, ogmedæble, ingefær og citron. Spinat, spidskål, gulerødder, æbler, citroner med skralden på, ingefær, mynte, ananas, broccoli – alt simpelthen
-) Det er år og dage siden, jeg sidst har fået squashkage, og siden snakken med min mor, måtte jeg i dag give mig og finde opskriften frem fra gemmerne for at få styret min lyst
Læg æblebådene tæt på skrå, drys medkanelsukkerog top med mandelflager. Og trods æbleog marcipan kan kategoriseres som hørende til i de kolde måneder, vil jeg mene, at denne æblekagemed marcipan ligeså vil have gøre sig godt en lun forårsdag, måske endda sommerdag