Pisk æggehviderne stive og gem blommerne i køleskabet til en god gang bearnaise Vend hviderne i nøddeblandingen og mas ned i et tærtefad foret med bagepapir, så der er en lille kant på
Jeg har tænkt mig at bruge opskriften på selve kagen som en grundopskrift og eksperimentere lidt med den - måske noget appelsin i dejen med nødder på toppen
Det var et forsøg på, at al kage på dagen ikke var med chokolade, hvilket godt kan blive lidt tungt. Herefter drysses der med nøddeflagerne, så de fordeles over hele kagen
Dessert - Chokolade / Champagne fromage med kransekagebund. For at få kagen til at se ud som den nu gjorde, brugte vi (min svigerinde og jeg) et lille rør til, at lave midten af kagen
Gulerødder, rosiner, chokolade og nødder kommes i blenderen og hakkes derved fint og vendes i dejen. Chokolademassen vendes med fløden til ensartet og vendes til sidst med æggehvider
Nøddebunden laves først, så begynd med at riste hasselnødderne på en varm, tør pande i ca. Den er let, dejlig og virkelig lækker samt et godt alternativ til altid at lave noget med chokolade
Du kan altid bruge det igen til kage, ny temperering, varm chokolade eller lign. Pynt til flødebollerne – fx kakaonips, frysetørrede bær, kokos, lakridspulver, kakaopulver, hakkede nødder eller lign