1 pose tørgær eller 5o gram gær. 1 pose tørgær eller 5o gram gær. Senest opdateret 7/01/16. Der er ikke noget der dufter så godt og spreder så meget hygge på en mørk onsdag aften, som nybagte boller
50 gram gær / eller 1 pose tørgær. 15 x 25 cm Dejen er så let at arbejde med, at den faktisk kan trækkes i form uden kagerulle – lige som med en Pizzadej. 50 gram gær / eller 1 pose tørgær
Kagerne sættes på en bageplade og skal i følge opskriften bages i ca. sorghummel, tapiocastivelse, hørfrø, solsikkekerner, rismel, quinoa, græskarkerner, chiafrø, sesamfrø, blå birkes, tørgær (glutenfri), psylliumskaller, xanthangummi
500 g pizza mel (hvedemel kan bruges i stedet for)300 g durummel2-3 tsk salt + ekstra til at drysse på toppen50 g gær (Jeg brugte tørgær)5 dl vand1 dl oliven olie + ekstra til pensling20 g Fiberhusk + 1 dl vand (for ekstra fibre
Brød /kager med gær, forbliver bløde og lækre i flere dage. Rør gær/tørgær ud i den lune mælk. 1/2 pakke gær eller 1/2 pose tørgær. Sæt bagepladen i ovnen og dæmp varmen til 175 grader varmluft og bag kagerne i ca. 1/2 pakke gær eller 1/2 pose tørgær
Jeg holder mig bare til KAGE og spiser de boller og brød som bliver serveret til fødselsdage, når folk mener at jeg er anstændig nok til at blive inviteret med