Når cremen er kølet af vil den være mere “fast i det” – pisk dernæst cremen smidig igen med en elpisker og fordel den ovenpå kagebundenmed frugtkødet i formen – gerne med en centimeters afstand til kanten
Bunden i denne kage kan erstattes medkagebunden i min opskrift på hindbærmoussekage. Kagebund. En moussekage er lidt mere særlig end andre kager, og det er ikke umiddelbart mousse, man forbinder med veganske kager
Hæld massen ovenpå kagebunden, dæk kagen til og sæt den i fryseren. Kagebund. Det var, hvad der stod på menuen til nytår og jeg bliver simpelthen nød til at dele opskriften med jer
Hak nødderne groft – enten i posen med en hammer eller i en foodprocessor. De fleste af hans gæster kan sagtens tåle sukker, mælk, fløde og gluten, men hvad så med dem, som ikke kan
Bland de hakkede nødder sammen med de hakkede vafler og hæld den smeltede smør over blandingen. Knus kiksene og bland med sukker, kanel og smeltet smør
Mrs. Cupcake
Riv herefter marcipanen ud på kagebunden. Læg herefter små stykker dej ovenpå æblekagen og pynt med hakkede mandler eller andre nødder
Kagebund. Sker det, at en af børnene ikke kan lide bunden (vores yngste er ikke så vild med hakkede nødder), så kan du sagtens servere fyldet i en skål og pynte med kiwi i stedet
Halver kagenbunden med en skarp kniv, så der er to store kagebunde. Lad dem blive liggende ovenpå hinanden og skær kagebundene til som et stort hjerte evt
hak nødderne (med skal) fint. pisk hviderne halvstive med et nip salt. Tilsæt revet chokolade og kanel. Det er rigtig lækkert at erstatte en almindelig kagebundmed 1 chokolade-nødde bund i en festkage. 80 g mandler,. 80 g hasselnødder,. del æggene og pisk æggeblommerne på halvdelen af sukkeret (80 g). Tilsæt 2 spsk af resten af sukkeret og lad det sidste sukker risle langsomt i, mens hviderne piskes helt stive og blanke. fold først 1/3 af hvidene i æggemassen, så de hakkede nødderog derefter resten af hviderne. hæld dejen i formen (husk bagepapir i bunden) og bag ved 160 grader i ca. Det er rigtig lækkert at erstatte en almindelig kagebundmed 1 chokolade-nødde bund i en festkage. 80 g mandler,. 80 g hasselnødder,
Blend de fem øverste ingredienser i listen til kagebundenog tryk den flad i en form/et fad. Bland/blend ingredienserne til fyldet til det bliver en ensartet masse med en yoghurtagtig konsistens
Kom chokoladecremen på kagebundenog sæt den evt. Kagebunden. Jeg var et par dage forinden blevet inspireret af denne overdådige kage fra Gluten-Free-Vegan-Girl’s blog, og jeg besluttede mig for at tage udgangspunkt i den, med et par justeringer