Når kagebunden er gennembagt tages den ud og bunden prikkes med en gaffel. Stuetempereret smør, peanutbutter, vanillekorn og sukker piskes lyst og luftigt, hvorefter æggene tilsættes ét efter ét
Fyldet og kagebundende satte sig lidt mere end forventet, så den eneste måde at opnå den ønskede højde var, at smøre et meget tykt lag opsmøring på toppen af kagen
og gjorde mit bedste for at få det til at ligne bare lidt. et fyld af lime Curd rørt op med flødeskum - begge dele kan findes i mine opskrifter ude til venstre
Opskriften rækker fint til 10 personer. bagepulver350 – 400 g saltede peanutsRør smør sammen med sukker og tilsæt et æg ad gangen. Bag i 15 – 17 min ved 200 grader, eller indtil du kan stille en kødnål eller lignende i midten og kagen, og den kommer op ren. 1 dl fløde1 dl mørk sirup2 spsk kakao2 tsk vaniljesukker50 g smør2 dl sukkerMens kagen bages blandes alle ingredienserne til karamelmassen i en gryde, som bringes i kog. Også en tur til vandet 4 dl sukker
Til "kage" bundene. Blend med en stavblender til spinatpure masse. Hæld blommerne i skålen med spinat og blend med stavblenderen indtil massen bliver lys og luftig
Og så fandt jeg ud af, hvad min nykogte rabarberkompot skulle bruges til… Bedstefars Skæg deluxe med victorian sponge kagebund, rabarberkompot og flødebolleguf
Kagen bestod af lyse lagkagebunde samt hindbær mousse og chokolade ganache. Hvis du vil have flere kager, skal du bare beregne dig frem til hvad du skal bruge
Kagebunde. Kagen skal lige afkøle før du fjerner den fra springformen og tilsætter nu portion. Bærene hældes i en gryde og koges op, tilsæt sukrin og vanilje og mos bærrene godt, dette tager kun et par minutter, mosen tages af varmen, chia frø vendes i og sættes til afkøling
Rør til cremen er ensartet. Server hindbær til. Fragilité med moccacreme250 gr hasselnødder250 gr florsukker50 gr økologisk kagemel (fra Skærtoft Mølle)6 æggehviderBlend hasselnødder til ”mel”. Del kagebunden i 3 lige store dele