Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme. Tag smørret ud i god tid og lad det stå ved stuetemperatur så det bliver blødt
Jeg synes, at almindelig kagecreme godt kan blive en smule tungt til sådan en sød kage. Jeg har læst flere jordbærtærteopskrifter igennem, og de har alle sammen en creme, der skal koges op med æggeblommer og alt mulig fancy
Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande smørcremen med lige så meget kagecreme. Tag smørret ud i god tid og lad det stå ved stuetemperatur så det bliver blødt
Kagecreme. Pisk æggeblommer og sukker lyst, og hæld så den varme mælk og majsstivelse i æggesnapsen. Pisk fløden til flødeskum, og vend den med det meste af kagecremen - smag dig frem for at finde den rigtige balance mellem creme og flødeskum
Kagecreme. Kom mælk, æggeblommer, sukker, majsstivelse/hvedemel og vaniljekorn i en gryde og varm op over svag varme til cremen tykner – pisk i den hele tiden
Du kan vælge om du vil bruge mamelade eller kagecream i fastelavnsbollen sammen med flødeskummen, jeg elsker kagecream så jeg bikset hurtig en sammen ud fra min tidligere kagecreme opskrift, du kan også bruge de fleste kagecremepulver blandinger
Syntes du at det smager for meget af smør så kan du blande ostecremen med lige så meget kagecreme. Tag smørret ud i god tid og lad det stå ved stuetemperatur så det bliver blødt
Kagecreme. 2 æggeblommer. 2 æggeblommer. Måske er det fordi jeg havde køleskabet fuldt af æbler, eller også er det bare alt for længe siden jeg har fået kage, men jeg kunne bare ikke styre mig i dag
Det skete for mig her forleden dag… Jeg så et billede på instagram af disse boller og der gik ikke mange øjeblikke før jeg var igang med en dej der kunne kold hæve natten over og en kagecreme så det var lige til at gå til dagen efter