Kagecremen og kagen skal være helt afkølede før næste step i opskriften kan gennemføres. Denne kage er jo på denne årstid super lækker med friske jordbær, men på andre årstider hvor jordbær ikke lige er i sæson kan en blanding af anden frisk frugt sagtens bruges
Det jeg lod mærke til, var kagecremen – hvor der blev rørt smør i. Jeg legede detektiv på nettet og fandt ud af, at kagen hed Fraisier kage eller fransk kage og cremen med smør hedder patissiere creme
Først en bund toppet med halvdelen af rabarberkompotten og halvdelen af kagecremen. Kagecreme. Der er stadig mange muligheder med rabarberne, sommerens første, danske frugt
Sukkerfri Kagecreme. Lagkagen kan pyntes med frisk frugt, evt. Kog mælken med den tomme vaniljestang. Sukker (eneste ting der er udskiftet, i forhold til alm kagecreme)
Jeg må indrømme, at jeg nærmest fik fornemmelsen af, at jeg sad og spiste dessert – tror nok det var smagen af mælk og æg, da jeg plejer at bruge det som grundbasis i min kagecreme
Brug den kagecreme der passer dig bedst, hvis du ikke har så meget tid så brug en købecreme, har du lyst til at udfordre dig selv lidt så kog selv opskriften ligger Her
Fødselsdagskagerne var traditionelle lagkager medkagecreme, frugt, glasur og flødeskum. Bundende blev købt færdige, men jeg kastede mig ud i at lave kagecremen selv
I langt de fleste tærter ligger man først en bund af mørdej og derefter et lag mazarinmasse, når det er bagt kan der komme en god klat vaniljecreme eller hvad man ellers har lyst til ovenpå, pynte med bær og så har man en første klasses frugttærte
Bland frugtmosenmedkagecremen, og fordel halvdelen på lagkagebunden. Min kollega Henriette ville gerne smage vanilielagkagebunde med mandler, og da hun er meget glad for kagecreme, så skulle der naturligvis en klassisk vaniliekagecreme i kagen
Kagecreme laves og blandes sammen med det piskede fløde. På den måde kan man altid lige mikse en lækker kage sammen, hvis der skulle kigge nogle forbi – forudsat at man har kagecreme, fløde og jordbær