Kagen du ved nok opskrifter

Den du ved nok kage

Den du ved nok kage

Du kan også i stedet prøve at trykke lidt på kagen, fjedrer den, dér hvor du trykker, er den også færdigbagt
Den du ved nok

Den du ved nok

Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den duvednok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
“Den du ved nok”

“Den du ved nok”

Er ganske sikker på at I alle kender “Den duvednok” og hvis ikke så synes jeg I skal prøve den af. Bages ca 25 min ved 200 grader
Søndagskagen: “Den du ved nok”

Søndagskagen: “Den du ved nok”

Har du nogensinde smagt “Den duvednok” -kagen. Lad kagen afkøle lidt, imens du laver glasuren. kokos og en mild smag af kaffe, som klart er det bedste ved hele kagen

Du’ sgu’ go’ nok, Wien …

Og når verdens bedste madmagasin er det eneste magasin til salg i en sådan butik, så ved man, at man er kommet til det helt rigtige sted
Chokolade kage m/hindbærmousse

Chokolade kage m/hindbærmousse

Stil kagen et sted til afkøling. mere flormelis hvis du ønsker det mere sødt. Flad det ud på en bradepande med bagepapir og bag, midterste rille ved
Hindbær- og hvid chokolademousse kage

Hindbær- og hvid chokolademousse kage

Lad endnu engang kagen køle indtil glazen har sat sig. Hvis du synes moussen mangler lidt rød farve, da tilsæt lidt rød frugtfarve
10. December – Risalamande kage

10. December – Risalamande kage

– Tag bunden ud af formen og læg bunden over på det fad, som du ønsker at servere kagen på. – Lad sovsen køle af til stuetemperatur før den hældes ovenpå kagen
Othello – kagen over alle lagkager!

Othello – kagen over alle lagkager!

I dag fylder min ældste søn 21 år. Nu kan han kalde sig ‘voksen’ i de fleste dele af verden, men for mig vil han altid være ‘min lille dreng’
Chokolade-dadel kage

Chokolade-dadel kage

Lad kagen afkøle og skær den ud i passende stykker. Alt du skal bruge er ca. Well, hvis ikke man bryder sig om dadler og banan, har det nok ikke været særlig interessant at følge med på bloggen her på det seneste
Kage med havregryn og æble (100% Øko)

Kage med havregryn og æble (100% Øko)

Kagen er dejlig sød (men hey, ikke for sød) med et frisk spark af de syrlige æbler. I mange år har jeg handlet i de lidt dyrere supermarkeder, fordi de hidtil har været bedst til at opfylde mine krav (sådan da) – men nu er bøtten vendt på hovedet – for Lidl er i løbet af den sidste håndfuld år blevet en meget aktiv spiller på dén bane og i øvrigt har Lidl gjort nogle fantastiske tiltag for at fjerne alt hvad der hedder buræg i deres butikker (også de skjulte buræg – dem som er i produkterne)
En kage til geologerne

En kage til geologerne

Når kagen skal deles markerer du med en kniv hele vejen rundt. Giver kagen et mere rustikt 'sten-agtigt' look
fondant kage med petunia

fondant kage med petunia

fyldet i kagen er hjemmelavet hvid chokolade mousse og hjemmelavet hindbær mousse. til du kan tilsæt fløden lidt efter lidt uden det smelter,
Lider du af dårlig samvittighed?

Lider du af dårlig samvittighed?

Det kan være, du har besluttet dig for, at maj måned skal være sukkerfri (det er din fornuft), men efter tre dage er du til fødselsdag og kan ikke sige nej til kagen (det er din lyst)