Se også andre kageopskrifter fx på vores lækre havregrynskugler her eller Bedstefars skæg her. De bidrager med sødme, de giver fedme (sund fedme) og de holder kagen frisk i dagevis – ja, hele uger – og elsker jeg bare dens svampede, bløde konsistens
Du kan læse flere kageopskrifter her. Læg kringlen på en bageplade beklædt med bagepapir. Forskellen er, at dejen til kommenskringler er krydret med kommen
Derudover giver det en ekstra lækkerhed til mange forskellige slags kager, når man bruger marcipan, både med smag og konsistens, så det er en ingrediens, du vil finde i en del af mine sødere opskrifter her på bloggen
Denne kage opskrift er sammen med min brownie en af de kageopskrifter jeg oftest bager. Når smør og chokolade er smeltet røres det sammen med marcipanen forsigtigt i æggemassen
Tag gryden af varmen, og rør muscovadosukker, æg, mælk, mel og vaniljekorn i og bland godt sammen. 2 små æg, let pisket sammen. 50 g hakkede julestokke (Hvis det ikke er til jul, så skift julestokke ud med mandler, hasselnødder, eller ingenting). 1) Smør og kakaopulver røres sammen i en gryde ved medium varme indtil smørret er smeltet og kakaoen ikke danner klumper. 2) Blandingen kommes i en smurt springform med bagepapir i bunden. 4) Kagen tages ud og der drysses med marshmallows, hakket hvid chokolade og hakkede julestokke. 2 små æg, let pisket sammen. 50 g hakkede julestokke (Hvis det ikke er til jul, så skift julestokke ud med mandler, hasselnødder, eller ingenting)