En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassiskmazarintærte. Chokolade og fløde smeltes over vandbad, og der røres med en ske til massen er helt homogen
Øhj øhj øhj – Det her må være en af mine nye yndlingskager. medlidt guldstøv. L fløde. Stik en gaffel ned i kagen, hvisdejenstadig klæber til gaflen, bag den da lidt mere – Ovne er meget forskellige
Varm fløden op tillige under kogepunktet og hæld den dernæst ned til chokoladen i en tynd stråle, mens du konstant laver små cirkulære bevægelser med en dejskraber i bunden af skålen
Søndagens projekt har været en kage som kæresten skal have med på arbejde imorgen. Herefter hældes den varme karamel over kagen, dette kan med fordel gøres over flere gange
Alle minekagerbliver lavet medkærlighed. Jeg synes at når man laver denne slags kager, så giver det en superflot dynamik, des mere forskelligt pynt man bruger
Så skal du bare vælge om du vil servere den med noget eller om den skal nyder helt som den er. Den er god tilfriskfrugt, kokospiske”fløde” eller skyr hvis du kan spise det