Til sidst vendes den grofthakkede chokolade i. Inspirationen til peanutbutter kage medkaramelglasur, er fundet på nettet (Pinterest) fra Bake or Break og karamelglasuren fra en anden kage
De er bagt udelukkende med naturlige ingredienser og er derfor venlige overfor de fleste allergier eller kostpræferencer, idet de hverken indeholder laktose, gluten, proteinpulver eller kunstige sødemidler
Hak chokolade groft og vend det i dejen sammen med peanuts og kokosflager. Kombinationen af sød hvid chokolade med salte peanuts, knasende kokos, flager af havsalt og lommer af smeltet chokolade indeni
Smelt kokosolien let og blend det i dadel/bananmassen sammen med æg, mælk og vaniljeessens. Befri dadlerne for sten og blend dem sammen med bananerne i en foodprocessor
- Jeg vil gerne understrege, at jeg normalt frabeder mig at bage ting med brød - dette gør jeg fordi jeg er typen som kommer alt for meget groftmel i, og sidder tilbage med en stenhård bolledej, som kunne smadre ruder og spejle
Serveres lune med en god kop kaffe, te eller kakao. Tilsæt groftrevne gulerødder og æg. Inden opskriften kommer, så skal det lige siges, at gulerodsbollerne er forholdsvis sunde, men husk at der stadig er fedt fra kerner og hvidt mel
og lad kagerne køle af på en rist. Rør dejen sammen og hak imens chokoladen groft. Dejen kan nemt gemmes i fryseren, så kan du hurtigt tage en rulle op, og lave lækre hjemmelavede cookies hvis du får uventede gæster