Nu håber jeg bare, at gæsterne til barnedåben kan lide mine kager og er tilfredse med det hele. Til selve barnedåbsfesten skulle de have tapas, hvorfor jeg tænkte, at flere slags små kager kunne være en god forlængelse af hovedmåltidet
vigtigt med meget modne bananer, da de er eneste sødemiddel i kagen. Bland mandelmel, arrowroot, krydderier og salt sammen i en skål til det er klumpfrit
Denne gang faldt valget på en dejlig kage som jeg fandt inde på sarahskager. mandelmel. Dejen deles i to og trykkes ud i springformene hvor bundene er beklædte med bagepapir
Alle mine kager bliver lavet med kærlighed. Jeg synes at når man laver denne slags kager, så giver det en superflot dynamik, des mere forskelligt pynt man bruger
Så skal du bare vælge om du vil servere den med noget eller om den skal nyder helt som den er. 400g ananas, anglemark har økoananas på glas, det er lidt nemmere at have med at gøre end den friske. 175 g mandelmel, jeg bruger den mel jeg laver af mandelmælken
Jeg var heldig at stå for kagerne, her vil jeg dele opskriften med jer. Kagerne består af en mandelbunde, brombærmousse, hyldeblomst/limemousse, marcipanbånd og krystalliseret hvid chokolade
En let kage med en smag og konsistens a la brownie, men bagt uden smør eller æg, i stedet er brugt banan og koldpresset olie til at give en "fed" konsistens
Hvis du ikke gider at stå og blende mandlerne kan du også købe færdigt mandelmel. Nogen vil have at mandlerne skal smuttes først, men jeg foretrækker dem med skal
Peanutbutter blandes med bananerne. Form 8 kager på en plade og bag dem i 20 min ved 200° varmluft. På billedet er de serveret med alpro blåbær yougurth med chaifrø på toppen, en lille håndfuld mandler og 2 dadler. 1 spsk mandelmel "mandler med skræl der er blendet i en kaffekværn"