Denne kage kræver PLANLÆGNING og masseraf tid i køkkenet. En smule af chokolademoussen smørers på og de brændte mandler hakkes groft og drysses henover og den sidste bund presses ned så de ligger klemt sammen
Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps, de finthakket mandler tilsættes, læg bagepapir i bunden af en rund bageform, smør siderne med lidt smør, så det ikke hænger i
Nu håber jeg bare, at gæsterne til barnedåben kan lide mine kager og er tilfredse med det hele. Til selve barnedåbsfesten skulle de have tapas, hvorfor jeg tænkte, at flere slags små kager kunne være en god forlængelse af hovedmåltidet
Da min søster og jeg var små kom vores moster altid med en vandbakkelseskage til vores fødselsdag. Tag gryden af kogepladen og rør melet i til det samler sig til en klump og lad det køle lidt af
Massereaf smag og sødme og kagen er let og lækker. Smør en bradepande, stryg sukker og kanel over og læg et lag af æbler i bunden, hvorefter du hælder dejen over æblerne
Smør, vanillekorn, salt og de to slags sukker røres godt sammen. I sidste uge havde vi, som tidligere nævnt ubudne gæster, hvilket har betydet en masse telefonsamtaler med forsikringsselskabet, håndværkere og politi
En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsnegle medmasseraf smag og gerne lidt snasket. Smelt smør sammen med mælken i en gryde og lad det køle ned til ca
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masseraf remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen