Her er en nem lille metode til, at lave sine egne sukkerknalder, der kan formes og farves som ønsket og bruges til pynt af kager, cupcakes og andet bagværk, eller som bordpynt, gaver, eller lignende
Så prøv at lav de her kokostoppe – eller kokoskugler som på billedet, de smager så lækkert og der er skruet godt ned for sukkeret, men uden at gå på kompromis med smagen
Der vil komme nogle opskrifter, hvor der er sukker i, men jeg har valgt ikke længere at være slave for sukker, for jeg kan ligeså godt indrømme, at jeg ikke kan styre det
Hvis du ikke synes kagen er sød nok, kan du komme et par spiseskefulde sukker i dejen eller skyren, eller du kan pynte med sødt knas, såsom hasselnødkrokant
Varianten med appelsinsaft brugte jeg til red velvet kagerne. I en anden skål blander du frugtfarven og kakaopulveret sammen, så det danner en tynd pasta uden klumper
Pisk æggehviderne og sukker helt stive, det kan godt tage lidt tid inden den er der. Det krævet lidt træning at kunne lave en hel plade med perfekt stribede kyskager, og der er jeg slet ikke endnu