En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket. Fordi de står tæt sammen på en bageplade minimeres kanterne og tilbage står man med nogle bløde, let snaskede og smagfulde kanelsnegle
Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
Kom blød smør og vand i og pisk med en mixer Pisk tilsidst æggene i. 5 dl vand 300 g smør 4 æg 1/2 tsk salt 2 tsk bagepulver 600 g sukker 2 tsk natron 500 g hvedemel 14 spsk Kakao 2 spsk vaniljesukker Sigt alle de tøre dele sammen
Madopskrifter › Kager › Kager med frugt. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen, mens du stadig pisker. Til denne kage kan du bruge lige de frugter, du har lyst til at pynte med
Tilsæt mælkeblandingen. rør det til en ensartet dej. Jeg serverede kagen på paptallerkener og i servietter, da vi var i Tivoli til deres juledecember arrangement - så vi drak varm plantemælks kakao til jeg også havde med hjemmefra - for det var koldt og meget hyggeligt
Opskriften rækker fint til 10 personer. bagepulver350 – 400 g saltede peanutsRør smør sammen med sukker og tilsæt et æg ad gangen. Bag i 15 – 17 min ved 200 grader, eller indtil du kan stille en kødnål eller lignende i midten og kagen, og den kommer op ren. 1 dl fløde1 dl mørk sirup2 spsk kakao2 tsk vaniljesukker50 g smør2 dl sukkerMens kagen bages blandes alle ingredienserne til karamelmassen i en gryde, som bringes i kog. Også en tur til vandet 4 dl sukker