Snit spidskålen, så fint som du ønsker, og kom det i gryderetten. Skær kalkunen i små stykker, og svits det med ved svag varme, indtil det er gennemstegt
Samtidig har kalkun en rigtig lækker kvalitet og smag - hvilket kylling bestemt også har, men nyd du blot en god gang kalkun - enten bryst eller i små skiver i gryderetter som paella, wok eller kalkun i karry
Bønner i alle afskygninger er en super-fødevare, men edamame er særlig god - den indeholder nemlig flere kostfibre end rugbrød og samme mængde protein som kalkun
Især underlårene er lidt bøvlede, for fasaner har – ligesom kalkuner – stivere i underlåret. en lækker gryderet af rester og grøntsager, der smager både af det samme og af noget helt andet
Til aften fik vi en skøn supper/gryderet. I dag blev det til 1 æggemuffin med spinat og bacon + et par strimler stegt kalkun fra min søndagsfrokost og 2 cherrytomater