Sådan gør du Kalkunschnitzler Rids kalkunschnitzlerne i overfladen med en skarp kniv. Server kalkunschnitzlerne sammen med champignonsauce, dampede sukkerærter og ris eller pasta
Schnitzlerne brunes let på en slip let pande, der er smurt med olie. Lægges på fire stykker stanniol. Kalveleveren skæres i tynde strimler, krydres med salt og peber og svitses på panden
Kalkunschnitzler med kartoffelsalat En lækker kartoffelsalat der kan serveres kold eller lun. Pastasalaten der serveres til disse lækre kyllingelår, kan sagtens serveres til alt muligt andet også, og den er perfekt til grillmad
Kalkunschnitzler med kartoffelsalat En lækker kartoffelsalat der kan serveres kold eller lun. Også velegnet til en lun sommeraften, hvor der er gang i grillen
Kalkunschnitzler med kartoffelsalat En lækker kartoffelsalat der kan serveres kold eller lun. Der kan selvfølgelig være forskel på kvaliteten af medisterpølser
Kalkunschnitzler med kartoffelsalat En lækker kartoffelsalat der kan serveres kold eller lun. En efterhånden ret kendt måde at grille kylling på, men her med lidt andre slags krydderier og en anden slags kartoffelsalat end vanligt