Kalv stegt som vildt opskrifter opskrifter

Forloren hare

Forloren hare

Det eneste som manglede var en smule knust enebær i "haren", da det ofte er et krydderi som bruges til vildt
Lammeragout

Lammeragout

Da det skæres ud i tern kan stort set alt fra lammet jo bruges, men nøjagtig som med kalv, okse og svin er der forskel på hvor fedt, hvor meget bindevæv, hvor mange sener osv
Farserede porrer

Farserede porrer

Det var et hvidkålshoved, der møjsommeligt blev udhulet og fyldt med flæskefars eller blandet kalv og flæsk
Krydret oksefarspølser

Krydret oksefarspølser

450-500 g oksefars (kalv kan også bruges). 5) Anret som du ønsker. 450-500 g oksefars (kalv kan også bruges)
Kødboller, Karry og Ris

Kødboller, Karry og Ris

Kom derefter løg, hvidløg, chili og æble i som steges klare inden melet kommes i. Melet skal lige ristes af, men uden at få farve og så kan der spædes om med bullionen som vi kogte kødbollerne i og fløden

Heldig flytter hjemmefra

Til gengæld opdagede han, at Heldigs mor stødte sin kalv fra sig og ikke ville kendes ved den. En buk, der kunne tænke sig at blive til stegtsommerbuk med nye kartofler

En aften på Blokhus Strandhotel

Hovedretten var en rigtig kød basker med et rigtig stort stykke kalvefiletstegt medium med løgpure, stegte løg, ærter og en kraftig sauce på marv og kalv
Farseret and

Farseret and

Som noget nyt har jeg lavet farseret and og det kan anbefales. Som en ren sikkerhedsforanstaltning, bruner jeg farser før den fyldes i fuglen
Julemenu

Julemenu

Velstegt and med sprødt skindAnd i udekøkkenetFlere og flere begynder at bruge udekøkkenet ved tilberedning af julemiddagen
Frokost til folket

Frokost til folket

Bogen er inddelt i afdelinger for henholdsvis fisk og skaldyr (særlig afdeling for sild), fugl, gris, okse/kalv (en indskudt afdeling for frikadeller), lam/ged, vildt, grønt, tilbehør og syltevarer og til sidst dessert og bagværk
Frikadeller - en lille forsmag på sommeren

Frikadeller - en lille forsmag på sommeren

Dette kommer jeg så ned i en skål, sammen med æg, hvidløg (presset), rasp, havregryn, mælk og selvfølgelig hakket svinekød (helst Kalv og Flæsk hvis man har det)

Svampetur og simremad

I stedet for krondyr kan du bruge kalv, og er du ikke meget for at finde dine egne vilde svampe, kan du købe helt almindelige champignoner
I dag skal vi have kartofler – og rigtige frikadeller

I dag skal vi have kartofler – og rigtige frikadeller

Ligesom sidste år fik vi lagt kartofler alt for sent til at få tidlige kartofler. Dette indlæg blev udgivet i Gris, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget frikadeller, gammeldags frikadeller, mad, Opskrifter