Få slagteren til at skære carpaccioen ud i helt tynde skiver. Her får I et tiptil en lynhurtig forret, der kræver næsten ingen forberedelse og alligevel smager fantastisk
Normalt laver man saltimbocca af tyndt skåret kalvefilet, lufttørret, italienskskinke og salvie. Snyde-saltimbocca er med kyllingebryst skåret istrimler, med bacon og med salvie
Carpaccio er en kendt italiensk forret, baseret på skiver af rå kalvefilet. Skær avocadoerne iskiver. Her er en lækker rødbedecarpaccio, som både kan spises som forret eller som hovedret
Citroniskiver. Så skulle der laves wienerscnitzler på den helt rigtig måde med dreng og det hele - tilbehøret der ligger ovenpå hedder en dreng - hvorfor ved jeg faktiskikke
Kalvefilet på en bund af jordskokkemos, grønne og gule squash og glaserede rødløg. At være en konceptrestaurant iforbindelse med Sechzehn betyder at man får serveret en surprise-menu som hver dag er forskellig
Brun smørret i en pande og steg fileterne ca. Rør sammen ingrediensernetil smørret. 2 skiverkalvefilet på ca. 150 g (1/2 cm tykke)pepper og saltSmør tilstegning50 g smør1 ss grov dijonsennep5-6ansjosfileter2 ss hakket persillelidt presset saft av en Citroncitronskiverlidt peberrod4-5 kartoflerGrønsagerBank kalve fileterne let med hånden. 2 minutter på hver sidetil de er blevet brune. 2 skiverkalvefilet på. 5-6 ansjosfileter
Hovedretten bestod af de samme salater som til forretten og så kom der så ungehane og kalvefilet stegt sous vide med saltbagte kartofler og en sauce barolo i den kraftige ende