Jeg har lavet denne lækre sommerret som passer perfekt til weekenden, hvor du måske skulle overveje om ikke du skulle invitere nogle venner på besøg, så du kan diske op med denne dejlige rosastegte kalvefilet
Jeg har lavet denne lækre sommerret som passer perfekt til weekenden, hvor du måske skulle overveje om ikke du skulle invitere nogle venner på besøg, så du kan diske op med denne dejlige rosastegte kalvefilet
I vores verden er det ikke nødvendig at blande en fisk med ind i billedet her, men i stedet nogle brasede kartofler og helt klassisk grønne ærter som tilbehør
Hovedretten var en rigtig kød basker med et rigtig stort stykke kalvefilet stegt mediummed løgpure, stegte løg, ærter og en kraftig sauce på marv og kalv
Stegt kalvefiletmedkartofler, persillerodscreme og cremet svampe sauce. Hvert par stod for en ret og jeg tog mig af brød med krydder mayo og en appetizer og min kone der er ferm til desserter tog sig af denne del
Serveres med kogte grønsager og brasekartofler. Krydre let med salt og pepper. 2 skiver kalvefilet på ca. 150 g (1/2 cm tykke)pepper og saltSmør til stegning50 g smør1 ss grov dijonsennep5-6 ansjosfileter2 ss hakket persillelidt presset saft av en Citroncitronskiverlidt peberrod4-5 kartoflerGrønsagerBank kalve fileterne let med hånden. 2 skiver kalvefilet på. 4-5 kartofler
Hovedretten bestod af de samme salater som til forretten og så kom der så ungehane og kalvefilet stegt sous vide med saltbagte kartofler og en sauce barolo i den kraftige ende