Kalvefilet opskrifter

Kalvefilet 56 grader - ærter og hindbær

Kalvefilet 56 grader - ærter og hindbær

Jeg har lavet denne lækre sommerret som passer perfekt til weekenden, hvor du måske skulle overveje om ikke du skulle invitere nogle venner på besøg, så du kan diske op med denne dejlige rosastegte kalvefilet
Kalvefilet 56 grader - ærter og hindbær

Kalvefilet 56 grader - ærter og hindbær

Jeg har lavet denne lækre sommerret som passer perfekt til weekenden, hvor du måske skulle overveje om ikke du skulle invitere nogle venner på besøg, så du kan diske op med denne dejlige rosastegte kalvefilet
Krydderurte-farserede rødspætteruller med forårsgrønt

Krydderurte-farserede rødspætteruller med forårsgrønt

100-150 g rå okse- eller kalvefilet skåret i papirstynde skiver - fås hos din slagter, skal have frossetParmasanost af god kvalitetEt par håndfulde ruccola En lille dusk bredbladet persilleOlivenolieCitronsaftBalsamicoSådan gør du
WIENERSCHNITZEL - SCHNITZEL - SCHNITZEL

WIENERSCHNITZEL - SCHNITZEL - SCHNITZEL

2 store kalvefilet af inderlår. FACEBOOK 2 store kalvefilet af inderlår. FORORD. En gang imellem kommer lysten til den klassiske ret fra Østrig, og så må man jo bare igang, for den er såre simpel
Snyde-saltimbocca med citronpasta

Snyde-saltimbocca med citronpasta

Normalt laver man saltimbocca af tyndt skåret kalvefilet, lufttørret, italiensk skinke og salvie. Snyde-saltimbocca med citronpasta
Klassisk oksecarpaccio - lynhurtig forret

Klassisk oksecarpaccio - lynhurtig forret

100-150 g rå okse- eller kalvefilet skåret i papirstynde skiver - fås hos din slagter, skal have frosset. 100-150 g rå okse- eller kalvefilet skåret i papirstynde skiver - fås hos din slagter, skal have frosset
Fredagshygge

Fredagshygge

En lille portion med 3 små skiver kalvefilet med en lækker sauce, sprøde syltede perleløg, sprøde bacontern og friske urter
Åben lasagne med kalvefilet

Åben lasagne med kalvefilet

M. u. m. s. d. e. t. t. e. e. r. e. t. h. e. r. l. i. g. t. a. l. t. e. r. n. a. t. i. v. t. i. l. d. e. n. k. l. a. s. s. i. s. k. e. l. a. s. a. g. n. e. -. o. g. o. g. s. å. e. n. l. u. k. s. u. s. u. d. g. a. v. e. ,. d. e. r. i. d. e. n. g. r. a. d. s. m. ø. r. e. r. s. m. a. g. s. l. ø. g. e
Nytårs Menu 2013

Nytårs Menu 2013

Stegt kalvefilet med kartofler, persillerodscreme og cremet svampe sauce. Lakse symfoni på blinisKalvefilet med kartofler, persillerodscreme, rodbede chips og svampe sauceLemon Granité
Rødbedecarpaccio

Rødbedecarpaccio

Carpaccio er en kendt italiensk forret, baseret på skiver af rå kalvefilet. Her er en lækker rødbedecarpaccio, som både kan spises som forret eller som hovedret
Saltimbocca alla Romana

Saltimbocca alla Romana

Et godt tip er, at Netto’s billige venøsteaks faktisk er af kalvekød og et godt alternativ til de lidt dyrere skiver af kalvefilet