Kalvefrikasse med asparges opskrifter

Kalvefrikassé med urter

Kalvefrikassé med urter

Skum urenheder af med en hulske. Herefter tør grydens kanter af med køkkenrulle og fjern suppevisken. Tag kødet op med en hulske
Kalvefrikasse

Kalvefrikasse

Frikassé er en stuvning med lyst kød – fjerkræ, kalv, lam eller fisk og her er der altså tale om en kalvefrikasse
Kalvefrikassé

Kalvefrikassé

Med lidt moderation er retten blevet lettere uden at miste smag, og den er fuld af lækker forårssmag fra de sprøde grøntsager
Søndagens menu

Søndagens menu

Smag til med salt og peber. Sæsonen for asparges slutter til Sct. Serveres med nye kogte kartofler. De sidste asparges i denne omgang skulle bruges på noget lækkert og mit valg faldt på kalvefrikassé

Kalvefrikassé

saucen med lidt saucejævner. Knæk den nedeste træde del af aspargesene. Smag til med salt og peber og pynt med kørvel