Kalvefrikassé med urter Skum urenheder af med en hulske. Herefter tør grydens kanter af med køkkenrulle og fjern suppevisken. Tag kødet op med en hulske Marie Melchior
Kalvefrikasse Frikassé er en stuvning med lyst kød – fjerkræ, kalv, lam eller fisk og her er der altså tale om en kalvefrikasseHurtig Mums
KalvefrikasséMed lidt moderation er retten blevet lettere uden at miste smag, og den er fuld af lækker forårssmag fra de sprøde grøntsager En verden af smag!
Sprængt kalvekød med grønt og persillecrem ( kold kalvefrikasse ) Sprængt kalv skæret i firkanter Gullerødder i tern ( kogt al dente ) Ærter Friske grønne asparges ( dampet ) Persillecrem gladformadpigen
Madplan uge 19 - Årstidens grøntsagerKalvefrikasse. Grøn aspargessuppemed nyekartofler. Krebinetter med Letstuvede Sommergrøntsager og Nye Kartofler En verden af smag!
Søndagens menu Smag til med salt og peber. Sæsonen for asparges slutter til Sct. Serveres med nye kogte kartofler. De sidste asparges i denne omgang skulle bruges på noget lækkert og mit valg faldt på kalvefrikassé Birgitte Hansen
Kalvefrikassé saucen med lidt saucejævner. Knæk den nedeste træde del af aspargesene. Smag til med salt og peber og pynt med kørvel Slankedoktor.dk