Olie til stegning/coating af kammuslinger. Kammuslinger fra én af fiskehandlerne i Hallerne og danske skovduer - så var det blot at komme i gang med at kokkerere
Smagsneutral olie til stegning. Friske kammuslinger er ikke den billigste spise, man kan få fat på - men hvor er det bare pengene værd hver gang, vi vælger at forkæle os selv med denne delikatesse
Smør/olivenolie til stegning. Smør/olivenolie til stegning. 8-12 store kammuslinger. Hæld den varme suppe i 4 fine glas eller små skåle og læg træspyddet med kammuslinger ved. 8-12 store kammuslinger
Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger. Smør til stegning. Man kan naturligvis bruge hummerkøddet som “fyldet” i suppen i stedet for kammuslinger – Det vil nok være det mest naturlige, hvis man begiver sig ud i selv at lave en hummerbisque
Den er serveret med danske champignons, asparges og forårsløg, stegt på panden og serveret med Kammuslinger (kan undlades) samt denne hyldeblomstsauce - i to udgaver
rødspættefilet, hellefisk, kammusling. Olie til stegning. rødspættefilet, hellefisk, kammusling. Det er en herlig weekend ret, der ikke tager timer at lave