Sukkerærter. Laks - Tigerrejer - Kammuslinger - Ærter. Små ærter og sukkerærter anrettes forsigtigt imellem de tre "punkter" Dildkviste, frissé og ærteskum lægges på tallerknen så det binder retten sammen
Sukkerærter. Laks - Tigerrejer - Kammuslinger - Ærter. Små ærter og sukkerærter anrettes forsigtigt imellem de tre "punkter" Dildkviste, frissé og ærteskum lægges på tallerknen så det binder retten sammen
Tilsæt ærter, vin, vand, bouillon og fløde, og bring i kog. 4 dl frosne ærter. 8-12 store kammuslinger. Hæld den varme suppe i 4 fine glas eller små skåle og læg træspyddet med kammuslinger ved. 4 dl frosne ærter. 8-12 store kammuslinger
Ærtesuppe med kammuslinger. Tilsæt ærter, timian og bouillon. Sprinkl persilleolien i cirkler oven på den portionsanrettede suppe, og læg kammuslingerne i midten
Når smørret er bruset af så steg kammuslingerne gyldne ca. 1 løg1 fed hvidløg2 bage kartofler1 liter grøntsagsbouillon500 gr frosne ærter1 bundt mynte (gem en kvist til at pynte med)2 stk hjertesalatSalt og peber6 kammuslingerSmør til stegningMynteolie (fås i supermarkeder og hos Oil&co. Tilsæt ærterne og kog uden låg i 8-10 minutter. 500 gr frosne ærter. 6 kammuslinger
Anret kammuslinger, glaskåltern, ærter og ærtemayonaise på en stor tallerken. _____Første forretKammusling med glaskål og ærterAnden forretLøgconsommé med røget helleflynder, blødkogt æg og fritterede løgringeMellemretChampagnegranitéFørste hovedretJomfruhummer og fritteret torsk med champagnesauce og ræddikesalatAnden hovedretGammeldags oksesteg med katoffelterrine og selleripuré med ramsløgDessertPistaciecreme med pistaciekaramel og vanilleis_____Kammusling med glaskål og ærter4kammuslinger1/2glaskålÆrterÆrtemayonaiseOlivenolieDildFrys kammulingerne (eller køb dem frosne) og snit de frosne muslinger i tynde skiver på mandolinjern. Ærtemayonaise1 æggeblomme2-3 dl neutral olie1 tsk eddike1 tsk sennep1/2 citron (saften)Salt50 g ærterEstragonPisk æggeblomme med salt, eddike, sennep og citronsaft til det bliver lyst og luftigt. Blend ærter med 1 dl mayonaise og finthakket estragon. 4 kammuslinger
Dernæst fik vi serveret en lun Ærtesuppe med kammuslinger, friske ærter, ærteskud og citronolie. 2 kom ind på bordet, lå der tre kammuslinger, en håndfuld friske ærter, nogle ærteskud og lidt olie