Kammuslinger hovedret opskrifter

Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Hovedret. Laks - Tigerrejer - Kammuslinger - Ærter. Hovedretten kommer i næste indlæg. Laks - Tigerrejer - Kammuslinger - Ærter
Kammuslinger med parmaskinke :)

Kammuslinger med parmaskinke :)

Vi havde aftalt, at vi ville lave kammuslinger, da ingen af os havde prøvet at lave det før. Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle og hæld en smule olie i et ildfast fad og sæt dine kammuslinger derpå
Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Hovedret. Laks - Tigerrejer - Kammuslinger - Ærter. Hovedretten kommer i næste indlæg. Laks - Tigerrejer - Kammuslinger - Ærter
NOMA

NOMA

Retten på nedenstående billede er kammuslinger lavet som chips - ultra tynde skiver, og dermed super sprøde
Ærtesuppe

Ærtesuppe

Ærtesuppe med kammuslinger. Til forret, natmad, frokost, og med et godt, rustikt brød til også som en hovedret
Hummerbisque

Hummerbisque

Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger. Efter denne lækre forret kom hovedretten bestående af
Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

kammuslinger. Dette var årets hovedret til nytårsmenuen. Den minder egentlig lidt om forrige års hovedret, men det er også bare en sikker vinder
“Kuglefest” med hvid chokolade og hindbær

“Kuglefest” med hvid chokolade og hindbær

kammuslinger (eller hummerkød). Efterfulgt af den lækre hovedret. Så bliver det da ikke meget smukkere. Jeg lavede med stor succes og begejstring fra gæsterne denne lækre dessert til nytår 2016
Græskar-risotto

Græskar-risotto

Her er den helt uden "tilbehør", men den ville gøre sig rigtig godt sammen med fx ristede kammuslinger eller et stykke smørristet fisk
Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge i Vejle

Valgene ved bordet endte i en rørt tatar, ravioli med hummer, hummerhale på agurk og mayo, jeg selv fik kammuslinger med nudler og korriander
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Skal du have opfrisket forretten kan du følge dette link Kammuslinger & Ærter. Hovedretten. Så er vi kommet til anden del af den 2 retters weekend menu
Gastronauten revisited: Løgconsommé

Gastronauten revisited: Løgconsommé

Løgconsommé med røgede kammuslinger, pocheret æg og fritterede løgringe. Hovedret til 2 personer. Af og til vender jeg selv tilbage til bloggen, for at se hvad det egentlig er jeg render og laver